صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۱۵۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کاندیدای انتخابات شورای شهر تهران گفت: نمره شورای سوم شهر تهران ۱۵ است و مهمترین کار ما انتخاب درست شهردار بود.

به گزارش انتخاب به نقل از تسنیم، مرتضی طلایی امروز در نشست خبری اظهار داشت: این روزها ضرورت برگزاری یک انتخابات باشکوه و با عظمت و در فضای اخلاق مدارانه، ارزشی و به دور از حاشیه‌سازی های زایدی که در فضای سیاسی کشور رخ می‌دهد، احساس می‌شود و همه باید تلاش کنند تا انتخابات در فضای ارزشی برگزار شود.

طلایی ادامه داد: همزمانی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراها اگرچه در برخی موارد با اشکالاتی همراه است، اما می‌تواند فرصت خوبی باشد تا بتوانیم طی تعامل اصولی با برگزار کنندگان انتخابات ریاست جمهوری و شوراها به یک دولت و شورایی دست پیدا کنیم که همسویی آنها با یکدیگر بالا است. چرا که در این صورت می‌توان به موفقیت بیشتری برای خدمت دست یافت.

وی افزود: علی رغم برخی تنگ نظری‌ها برای انتخابات شوراهای شهر و روستا، امروز می‌توانیم بگوییم شوراها در عرصه سیاسی و اجتماعی کشور جایگاه خود را باز کرده‌ و به یک نهاد قدرتمند تبدیل شده‌اند.

این کاندیدای انتخابات شورای شهرتهران با اشاره به کارنامه شورای سوم شهر تهران گفت: شورای سوم تهران کارنامه روشن، شفاف و قابل اتکایی دارد، چرا که در طول 6 سال خدمت در شهر تهران با اعتماد به سبک مدیریت شهردار تهران فعالیت‌های بسیاری را داشتیم که نتیجه آن این است که امروز وقتی به تهران نگاه می‌کنیم پیشرفت و حرکت رو به جلو کاملاً مشهود است.

طلایی خاطرنشان کرد: حسن شورای سوم شهر تهران تمرکز بر کار و فعالیت و پرهیز از سیاسی کاری بود. به مدد اتحاد و همدلی در درون شورای سوم و از طرف دیگر با مدیریت شهری توانستیم به یک کارنامه پرافتخار در حوزه شورای شهر و شهرداری تهران برسیم و برای مردم اثبات شد که اگر مدیران بخواهند می‌توانند با کنار گذاشتن اختلاف نظرها  کارهای بزرگی انجام دهند.

وی ادامه داد: از دستاوردهای شورای سوم شهر تهران جدا از مباحث پیشرفت فیزیکی این بود که شهرداری از یک سازمان خدماتی و عمرانی تبدیل شد به یک نهاد اجتماعی که این موضوع یکی از دستاوردهای ما است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای سوم شهر تهران، با اشاره به اینکه در سه دوره پس از دفاع مقدس دولت‌ها برای وارد کردن مردم به اداره کشور تلاش کردند، اما به دلیل نداشتن برنامه موفق نبودند، گفت: در دوره سوم شورای شهر تهران و مدیریت قالیباف بر شهرداری، برای نخستین بار در تاریخ انقلاب شاهد ورود مردم به فعالیت‌های شهری و اجتماعی برای اداره شهر بودیم.

وی تصریح کرد: امروز شهرداری و مدیریت شهری در زندگی مردم نقش فعالی دارند که این روش می‌تواند مدلی باشد برای مدیریت کل کشور در حقیقت ما معتقدیم که نیازبه یک دولت اجتماعی داریم که برای وارد کردن مردم در اداره جامعه برنامه داشته باشد. دولت 70 میلیونی زمانی محقق می‌شود که برنامه برای مداخله مردم در اداره جامعه داشته باشیم.

طلایی در خصوص  اعلام اسامی لیست جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی، گفت: این جمعیت براساس تحقق گفتمان رهبری در دهه چهارم انقلاب شکل گرفت. چرا که مقام معظم رهبری دهه چهارم انقلاب را دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری کرده اند، بنابراین برای تحقق این گفتمان نیازمند یک کار تشکیلاتی و فعالیت مستمر هستیم و از این رو جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی را ایجاد کردیم و لیست خود را روز گذشته به طور رسمی اعلام کردیم.

این کاندیدای انتخابات شورای شهر تصریح کرد: وجه تمایز فعالیت ما این است که یک نگاه فراجناحی به افراد داشته و نیازهای شهر را دنبال می‌کنیم. بنابراین افرادی که صلاحیت آنها در لیست پیشرفت و عدالت ایران اسلامی تایید شده، دارای سوابق کاری درخشانی هستند و برای آنها چند آیتم مختلف را در نظر گرفته‌ایم که مهمترین آنها دین‌مداری، ولایت‌مداری و داشتن رویکرد فرهنگی و اجتماعی است. یعنی به دنبال افرادی بودیم که علاوه بر دین داری و ولایت مداری در شورای شهر رویکرد فرهنگی و اجتماعی داشته باشد.

وی ادامه داد: جوان‌گرایی و درگیر کردن نسل سوم،‌ نگاه ویژه به بانوان و نگاه ویژه به برخی از اقشار مانند واحدهای صنفی از جمله معیارهای دیگر ما در اعلام اسامی لیست پیشرفت و عدالت بود، در تهران 500 هزار واحد صنفی داریم که با مدیریت شهری مسائل مشترک فراوانی دارند، اما نماینده‌ای در شورای شهر نداشته اند. بنابراین نگاه ما این بود که نمایندگانی از اصناف و بازار در لیست خود داشته باشیم همچنین دو نفر از نمایندگان شورایاری‌ها عضو لیست ما هستند.

طلایی در خصوص تامین هزینه های تبلیغات گفت: این موضوع که ما به فردی گفته باشیم که رقم خاصی را پرداخت کند تا نام او در سرلیست ما قرار بگیرد اصلا صحت ندارد. همچنین ما تبلیغات محیطی انجام نداده‌ایم که برای ما هزینه‌بر باشد.

وی در این خصوص که برخی افراد اعلام می‌کنند که طلایی در شورای شهر  در حقیقت به نوعی مدافع شهرداری بود عنوان کرد: اگر کسی همسو با شهردار باشد بد است؟ مگر الزاماً در کشور باید مقابله وجود داشته باشد تا بگویند که این فرد آدم شجاعی است؟

رئیس کمیسیون فرهنگی واجتماعی شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که برخی افراد عملکرد کمیسیون شما را ضعیف ارزیابی می‌کنند، گفت: کمیسیون فرهنگی و اجتماعی تنها کمیسیونی بود که جلساتش به صورت مستمر تشکیل شد، نوع کار کمیسیون ما با کمیسیون عمرانی و برنامه و بودجه متفاوت است. کار فرهنگی کیفی و زمان‌بر است. در حقیقت آنچه که در محیط فرهنگی شهر اتفاق افتاده است، محصول کار این کمیسیون است و اینطور نیست که سازمان فرهنگی و هنری شهرداری هر اقدامی را که می‌خواهد انجام بدهد مختار باشد. بلکه باید طرح های آن به کمیسیون ما ارجاع شود و پس از تایید ما اجرایی شود.

طلایی اضافه کرد: کمیسیون فرهنگی و اجتماعی تنها کمیسیونی بود که فعالیت خود را به کل کشور تعمیم داد و در قالب اجلاس روسای کمیسیون های فرهنگی و اجتماعی استان ها 30 طرح را برای  اجرا  در سراسر کشور ارائه کردیم. ما را متهم می کنند که با شهرداری تعامل داریم، اما باید بگویم در جلسه با شهرداری نشستیم و توانستیم کارهای مختلفی را انجام بدهیم . به عنوان مثال باغ موزه کتاب را اجرا کردیم، اما طرح سرای قرآن به دلیل سیاسی شدن موضوع متوقف شد.

وی در خصوص اینکه پروژه بزرگراه امام علی (ع) دارای پیوست اجتماعی نیست، گفت: پیوست اجتماعی یعنی درگیر کردن مردم در کاری که می‌خواهیم انجام دهیم و به این معنا نیست که در خیابان تابلو زده و از مردم عذرخواهی کنیم، بخاطر اینکه راه آنها را بسته ایم یا تاریخ شروع و پایان پروژه را شروع کنیم. پیوست اجتماعی یعنی چرخه درگیر کردن ذهن و روان مردم با اجرای یک پروژه به همین دلیل معتقدم که بزرگراه امام علی (ع) دارای پیوست اجتماعی بود وگرنه چگونه می‌توان در یک دوره 2 ساله هفت هزار واحد مسکونی را خرید و آنها را تخریب کرد. در حقیقت پروژه‌ امام علی (ع) با پیوست اجتماعی اجرا شده است نه با پول.

این کاندیدای انتخابات شورای شهر تهران ادامه داد: در پروژه امام علی (ع) 7 هزار خانوار پول خود را گرفته اند و توانستیم این خانوارها را قانع کنیم که اجرای این پروژه به نفع ساکنان آن منطقه و مردم شهر تهران است. هرچند ممکن است که آنها ضرر کنند. بنابراین این 7 هزار خانوار نوعی فداکاری کرده‌اند. البته در پروژه امام علی (ع) و صدر نمی توان نقش کمیسیون عمران شورای شهر تهران را نادیده گرفت؛‌پروژه امام علی (ع) به بهره برداری آن آغاز شده اما تا زمانی که به حد یک بزرگراه کامل برسد زمان زیادی با‌قی مانده است.این پروژه در حقیقت گام بزرگی در جهت نوسازی بافت‌های فرسوده بود و گره بافت های فرسوده را باز کرد .

وی با اشاره به اینکه نمره شورای سوم شهر تهران 15 است، افزود: انتخاب درست شهردار نیز مهمترین کار شورای سوم بود و حق این شوراست که از آن به عنوان شورای موفق یاد کنیم.