صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۱۴۴۴۱
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۴ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  چهاشنبه، ساعت ۱۶ در حالی دومین مناظره‌ی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری برگزار و از تلویزیون پخش می‌شود که برخی از کاندیداها پس از برگزاری اولین مناظره، در اعتراض به نحوه‌ی برگزاری و سوالات اعلام کرده‌اند در مناظره بعدی حاضر نمی‌شوند.

به گزارش ایسنا، نحوه‌ی برگزاری مناظره‌ی اقتصادی، باعث اعتراض نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در حین پخش برنامه شد. این اعتراض‌ها که تا اواسط بخش دوم مناظره همچنان ادامه داشت، مرتضی حیدری، مجری مناظره‌ها را بر آن داشت که اعلام کند به احترام نامزدهای معترض سوالات تستی را ادامه نمی‌دهند.

مجری مناظره‌های اقتصادی نامزدها از آنان خواست تا با حضور نمایندگانشان در صداوسیما، دیدگاه‌های خود را درباره‌ی مناظره‌های بعدی اعلام کنند.

او متذکر شد، هر آنچه به عنوان مناظره از صداوسیما پخش می‌شود، به تایید کمیسیون تبلیغات انتخابات رسیده است.

در این راستا روز شنبه، سخنگوی ستاد انتخاباتی عارف در اعتراض به نحوه‌ی برگزاری و سوالات مناظره‌ها از حذف احتمالی بخش‌های دوم و سوم مناظره‌های انتخاباتی خبر داد.

حسن رسولی در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی نظر محمدرضا عارف در مورد مناظره روز جمعه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نیز اعلام کرد، آقای عارف نسبت به بخش‌های دوم و سوم مناظره اعتراض داشتند و طبق گفته‌های آقای ضرغامی قرار شده است این دو بخش حذف و بیشتر روی بخش اول تمرکز شود.

سید رمضان شجاعی کیاسری، نماینده شورای نظارت در کمیسیون تبلیغات انتخاباتی نیز درباره‌ی شیوه برگزاری اولین مناظره تلویزیونی هشت کاندیدای ریاست جمهوری که جمعه شب از شبکه اول سیما پخش شد، اظهار کرده است: ما به عنوان کمیسیون تبلیغاتی انتخاباتی نقشی در طراحی این برنامه نداشتیم و حتی یک ساعت قبل از آغاز برنامه متوجه این شیوه برگزاری شدیم.

او اعلام کرده است: زمانی که آقای ضرغامی برای کاندیداها شیوه برگزاری مناظره‌ها را توضیح داد، متوجه روند برگزاری شدیم و همان زمان، کاندیداها هم به این شیوه اعتراض کردند. پس از پایان مناظره، جلسه مفصلی با آقای ضرغامی داشتیم و ایرادات و اشکالات کار به وی گفته شد و از آقای ضرغامی خواستیم تا تجدید نظری در برنامه بعدی مناظره‌ها داشته باشند.

وی همچنین یادآور شده است: ما به لحاظ محتوایی نمی‌توانیم ورود پیدا کنیم و صرفا در خصوص تبلیغات نظارت داریم و شکل و ساختار برنامه‌ها مربوط به خود صدا و سیما است. اما قرار شد صدا و سیما برای برنامه‌های بعدی نظر نمایندگان کاندیداها را بگیرد.

نماینده شورای نظارت در کمیسیون تبلیغات انتخاباتی خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که در گفت‌وگو با آقای ضرغامی مطرح شد ایرادات بخش دوم مناظره بود. این شکل از مناظره که کاندیدا باید پاسخ بلی و خیر بدهد مناسب نبود و تاکید شد باید به کاندیدا فرصت داده می‌شد تا استدلال و توضیح خود را بیان کند. همچنین خواسته شد تا در بخش تصاویر هم تغییراتی داده شود که آقای ضرغامی هم وجود این ایرادات را پذیرفت.

بر این اساس، با توجه به هجوم انتقادات از سوی برخی منتقدان و خود کاندیداها به مناظره‌ها و با توجه به صحبت‌های بالا، انتظار می‌رود در مناظره‌ی بعدی که چهارشنبه (هفدهم خرداد ماه) به روی آنتن می‌رود، صداوسیما تجدید نظری بر روی ساختار مناظره‌ها داشته باشد.

مناظره فرهنگی نامزدهای انتخابات روز چهارشنبه - ۱۵ خرداد - با اجرای محمد جعفر خسروی برگزار می‌شود و همچنین مناظره سیاسی نیز روز جمعه - ۱۷ خرداد - با اجرای حسن سلطانی به روی آنتن خواهد رفت.