صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۰۱۷۸۵
تعداد نظرات: ۵۷ نظر
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۰ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۱
گروه ديگر از اين جبهه مشترك، «حلقه انحرافي» است. اين حلقه به لحاظ تعداد، بسيار اندك است و دست اندركاران آن افراد كم اهميتي هستند كه ميزان درك سياسي و عقيدتي آنها را مي توان در مواضع و نوشته ها و اظهارنظرهاي سخيف آنان به ارزيابي نشست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حسین شریعتمداری در کیهان نوشت:

1- آن روز، وقتي رسول خدا(ص) به آوردگاه «احد» در يك فرسنگي مدينه رسيد و براي مقابله با سپاه قريش به آرايش نيرو پرداخت، عبدالله بن جبير را با 50 تيرانداز چيره دست به مراقبت از «تنگه احد» گماشت و به آنان سفارش اكيد فرمود كه هرگز و تحت هيچ شرايطي تنگه را رها نكنند و از جايگاه خويش جدا نشوند، چرا كه خالدبن وليد، از سركردگان سپاه دشمن با 020 سوار شمشيرزن در آن سوي تنگه به كمين ايستاده بود و غفلت تيراندازان را انتظار مي كشيد تا از تنگه عبور كرده و سپاهيان اسلام را دور بزنند. زمان چنداني از شروع جنگ نگذشته بود كه سپاهيان اسلام با شجاعت مثال زدني سپاه مشركان را به سختي شكست داده و ناچار به فرار كردند. تعداد زيادي از نگهبانان تنگه كه شاهد شكست و هزيمت دشمن بودند، عهدي كه با رسول خدا(ص) بسته بودند را شكستند و براي جمع آوري غنيمت تنگه را رها كرده و به ميدان كارزار شتافتند. هشدارهاي پي در پي عبدالله بن جبير نيز سودي نداشت و بلافاصله پس از عزيمت تيراندازان نگهبان، خالدبن وليد با 020 شمشيرزن تحت امر خويش به تنگه حمله ور شد. محافظان باقيمانده و از جمله عبدالله بن جبير را به شهادت رساند و از پشت به سپاهيان پيروز اسلام تاخت و... تنگه احد را از اين زاويه مي توان «تنگه غنيمت»! ناميد، چرا كه محافظان تنگه در آن روز حساس، سفارش رسول خدا(ص) را وانهادند، غنيمت را در ميدان كارزار ديدند ولي خالدبن وليد را كه به كمين ايستاده بود نديدند. غفلتي كه هزينه سنگيني در پي داشت و عرصه پيروز جنگ را به دشمنان شكست خورده واگذاشت و آنچه نبايد اتفاق بيفتد، اتفاق افتاد.

2- در عرصه انتخابات رياست جمهوري يازدهم سه جبهه مشخص و تعريف شده را مي توان ديد كه به رقابت در مقابل هم ايستاده اند. جبهه اصولگرايان كه ترجمان ديگري از توده هاي عظيم مردم پاكباخته و شيفته نظام اسلامي است و به همين علت واژه «جبهه» مناسب آن نيست، چرا كه اين توده عظيم مردمي در قالب هيچ تابلوي حزبي و زيرپرچم هيچيك از گروههاي سياسي قابل تعريف نيستند، آنان در گزينش نامزدها، معيارها و ملاك هاي برگرفته از آموزه هاي اسلامي و انقلابي كه در رهنمودهاي امام راحل(ره) و خلف حاضر ايشان قابل دريافت است تكيه مي كنند و اگر در انتخابات به نامزد معرفي شده از سوي فلان جريان سياسي روي مي آورند براي آن است كه تجلي و نشانه معيارهاي ياد شده را در فلان نامزد رياست جمهوري بيشتر از ساير نامزدها مي دانند و نه به اين علت كه نامزد مورد نظر آنان را فلان جبهه معرفي كرده است.

جبهه اصولگرايان با تأكيد بر معيارها و ملاك هاي مورد اشاره در عرصه انتخابات پيش روي حاضر مي شود و مانند گذشته تلاش مي كند جريان قابل قبولي براي نمايندگي معيارهاي ياد شده و مورد پذيرش مردم باشد. در انتخابات رياست جمهوري يازدهم، اين جبهه - جبهه اصولگرايان- صرفنظر از برخي اختلاف سليقه هاي موجود در ميان دست اندركاران آن كه گاه به تفكيك دو يا سه جبهه انجاميده است، در كانون توجه توده هاي عظيم مردم قرار دارد. اين نگاه مردمي را مي توان در چند دوره انتخاباتي اخير، مجلس و رياست جمهوري به وضوح ديد.

در سوي ديگر عرصه انتخابات پيش روي اگر چه ظاهرا و با نگاه اول سه جريان متفاوت را مي توان ديد ولي در بررسي دقيق تر كه اين روزها با توجه به مواضع اعلام شده آنان به آساني امكان پذير است، دو جريان سياسي از اين سه جريان با يكديگر پيوند خورده اند؛

اول- اصلاح طلبان؛ اين جريان شامل گروهي از اصلاح طلبان است كه در فتنه آمريكايي-اسرائيلي88 وارد نشده بودند. و البته برخي از آنها اگرچه با جريان اصولگرايي نيز مرزبندي داشته و در همان حال مرزبندي چندان روشن و اعلام شده اي با اصحاب فتنه نداشته اند ولي مانند شمار ديگري از مدعيان اصلاحات آلوده به فتنه نشده بودند.

دوم- جبهه مشترك اصحاب فتنه و حلقه انحرافي؛

الف: اصحاب فتنه: اين گروه افراد اندك و كم شماري را در خود جاي داده است كه سران وطن فروش فتنه آمريكايي-اسرائيلي 88 اصلي ترين اعضاي آن هستند. اصحاب فتنه اگرچه نفرات پرشماري ندارند ولي از حمايت گسترده و فراگير مثلث بيروني آمريكا، اسرائيل و انگليس برخوردارند و به همين علت، شبكه عنكبوتي رسانه هاي بيگانه و ضدانقلاب و برخي روزنامه ها و نشريات زنجيره اي همه توان خود را به تبليغ و مخصوصا «درشت نمايي» اين جريان «ريز» اختصاص داده اند و مي كوشند، كمبود چشمگير نفرات اين جريان را با بزرگ نمايي جعلي در فضاي مجازي و سايبري جبران كنند. سرويس هاي اطلاعاتي مثلث ياد شده از اعضاي اصلي اين گروه با عنوان «فسيل زنده» ياد مي كنند، «فسيل» براي آن كه مرده اند و بعد از يك بار مصرف، شناسايي شده و ديگر كاري از آنان ساخته نيست و «زنده» به خاطر آن كه براي حفظ ساير عوامل وابسته به خود و جلوگيري از قطع اميد آنان، مجبور به حمايت از آنها هستند. دقيقا شبيه حمايت آمريكا از شاه مخلوع و فراري كه صرفا براي اميد دادن به ساير مهره هاي خود نظير ملك حسين و انورسادات و ملك خالد و... بود.

ب: گروه ديگر از اين جبهه مشترك، «حلقه انحرافي» است. اين حلقه به لحاظ تعداد، بسيار اندك است و دست اندركاران آن افراد كم اهميتي هستند كه ميزان درك سياسي و عقيدتي آنها را مي توان در مواضع و نوشته ها و اظهارنظرهاي سخيف آنان به ارزيابي نشست. اين گروه با توان و داشته هاي واقعي خود نمي توانست در كنار اصحاب فتنه جايي داشته باشد و آنچه باعث پذيرش اين حلقه از سوي جبهه مورد اشاره شده است، نفوذ اعضاي حلقه انحرافي در دولت و دسترسي آنها به اين كانون قدرت و ثروت ملي است. اعضاي اين حلقه در مواردي از كيسه بيت المال و ثروت عمومي براي اهداف خود هزينه مي كنند و به عزل و نصب مديران مي پردازند.

3- درباره جبهه مشترك ياد شده و چگونگي ورود آن به صحنه انتخابات رياست جمهوري يازدهم گفتني هاي فراواني هست كه به بعد موكول مي كنيم و در نوشته پيش روي تنها به اين نكته بسنده مي شود كه هيچ يك از سه گروه مورد اشاره - دو گروه مشترك فتنه و انحراف- و گروه اصلاح طلبان بيرون از فتنه 88 براي انتخابات خرداد 92نامزد مطرح و قابل رقابتي ندارند.

الف: گروه اول يعني اصلاح طلباني كه درون نظام تعريف مي شوند و از فتنه 88 دور بوده اند، اگرچه توان معرفي نامزد دارند ولي نامزدهاي مورد نظر آنها افرادي هستند كه در ميان مردم در مقياس كسب رأي براي رياست جمهوري، شناخته شده نيستند.

ب: نامزدهاي مورد نظر دو گروه مشترك «اصحاب فتنه» و «حلقه انحرافي» اگرچه قرار است به طور جداگانه و با ظاهري متفاوت و حتي با تظاهر به اختلاف با يكديگر مطرح شوند ولي به يقين از سوي شوراي نگهبان رد صلاحيت خواهند شد، چرا كه گروه اول -اصحاب فتنه- دستهاي آلوده به وطن فروشي و خيانت و جنايت دارند و بايستي در انتظار محاكمه و مجازات باشند و افراد اصلي گروه دوم- حلقه انحرافي- ضمن آن كه مرتكب جرايم فراوان و قابل پيگرد قانوني شده اند، بارها نيز به وضوح نشان داده اند كه با آموزه هاي اصيل اسلامي و انقلابي فاصله فراواني دارند. از سوي ديگر هر دو جريان فتنه و حلقه انحرافي مخصوصاً اعضاي اصلي آنها نه فقط پايگاهي در ميان مردم ندارند، بلكه با مخالفت شديد و بعضاً آميخته به عصبانيت آنان نيز روبرو هستند.

4- و اما، برخي از اخبار موثق و شواهد درخور توجه حكايت از آن دارد كه گروههاي ياد شده نيز به خوبي مي دانند شانسي براي پيروزي در انتخابات پيش روي ندارند و از اين روي، راهبرد اصلاح طلبان بيرون از فتنه معرفي نامزد اختصاصي و يا نهايتا گرايش به نامزدي است كه مواضع او را نزديكتر به خود ارزيابي مي كنند و راهبرد تعريف شده گروه مشترك فتنه و انحراف در انتخابات رياست جمهوري يازدهم كاستن از ضريب موفقيت اصولگرايان است و اين مقصود را با سه تاكتيك مشخص دنبال مي كنند.

الف: اعلام نزديكي به برخي از نامزدهاي احتمالي اصولگرايان با هدف القاي بدبيني و ايجاد تفرقه در ميان آنها.

ب: تلاش براي افزودن بر تعداد نامزدهاي اصولگرايان به منظور كاستن از آراء نهايي نامزد منتخب و سپس القاي اين توهم كه رويكرد مردم به اصولگرايان كاهش يافته است!

ج: بهره گيري از تبليغات گسترده در فضاي مجازي- رسانه هاي بيگانه، ضد انقلاب و روزنامه هاي زنجيره اي- با هدف «بزرگ نمايي» خود و با اين منظور كه بعد از پايان انتخابات، خود را يك اقليت مطرح! قلمداد كنند.

5- و اما، آنچه موضوع اصلي اين نوشته است و بندهاي فوق الذكر فقط مقدمه اي براي ورود دقيق تر به همين موضوع اصلي بوده است، غفلت غيرقابل توجيه برخي از اصولگرايان و يا مدعيان اصولگرايي است كه خواسته يا ناخواسته در ميدان فريب ياد شده به بازي گرفته شده اند! يكي مي گويد به لحاظ اخلاقي نمي توانم درخواست كساني را كه از من خواسته اند كانديدا شوم ، رد كنم. ديگري اعلام مي كند؛ از آنجا كه تعداد دعوت كنندگان از بنده به حد نصاب رسيده است تصميم به كانديداتوري گرفته ام! آن ديگري مي گويد؛ وقتي جوان هايي مثل من هستند، چرا دنبال پيرمردها مي رويد! و آن نامزد احتمالي ديگر ادعا مي كند كه اگر نامزد نشوم به مردم خيانت كرده ام! و... كه با حفظ احترام اين عزيزان بايد برادرانه خطاب به آنان گفت؛ احتمال چنداني براي پيروزي شما نيست. نه اين كه خداي نخواسته صلاحيت نداشته باشيد، بلكه از رويكرد مردمي در مقياس رأي آوري براي رياست جمهوري برخوردار نيستيد. بنابراين چرا بي آن كه متوجه باشيد، در ميدان حريف بازي مي كنيد؟! هر احساسي كه تكليف شرعي نيست! هست؟!

در اين باره باز هم گفتني هايي هست.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۱
ناشناس
|
۰۱:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
طبق معمول اقای شریعتمداری با زیرکی خاص خود اکثریت مرد مسلمان ایران را بردند زیر بیرق اصولگرایان هر چند اصول گرای واقعی مردم ایرانند نه انان که مارک اصولگرایی بر خود زده اند اما ایشان از همین ترفند استفاده نموده چون چهره واقعی و 100% اصلاح طلبها به انتخابات ورود نمیکند رای کمتر اصلاح طلبها را قهر مردم با انان میدانند اگر راست میگویند اقایان صحنه را برای افرادی چون خاتمی باز بگذارند تا سیه روی شود هر که در ان غش باشد
ناشناس
|
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
همش اراجیف .
متاسفانه این آدم حالت عادی ندارد و همش در توهم به سر میبرد .
رحمان
|
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
تحلیلهای آبکی ودم دستی شرنیوز! بقول شاعر یکی می مرد زدرد بی غذایی برادرحسین می گفت داداش کاندید می خوایی ؟برادر!مردم چنان سرخورده اند که هربلایی هم سرشان بیاید با سکوت تحمل می کنند ودم فرو می بندد. حالا شما هرطور می خواهید به مهندسی مستقیم یا معکوس بپردازید.
جمشید
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
پیش بینی های کیهان همیشه درست از آب در میاد ؛ مثل پیش بینی سال 88 درباره احمدی نژاد ( که الان دارن دنبال مقصرش می گردن )
پيام
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
خدايا مارو از دست اين ادم حسين شريعتمداري نجات بده انشاالله
ramin
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
این دوستان کیهانی مثه اینکه اصلا تو تیران زندگی نمیکنن...همه فتنه گرند ولی امثال ولایتی و شریعت مداری امام اول اند!!!
ناشناس
|
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
لعنت بر شیطان
ناشناس
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
آقای شریعتندااری! اگر میدانی اصلاح طلبان رای مردم راندارند چرا اینقدر وحشت زده ای؟چرا با آسمان ریسمان همه را نصیحت میکنی.بگذارید مردم فهیم وشهید پرور خودشان تشخیص وانتخاب کنند.
زها
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
واسه تفریح بود این مطلب?! من که کلی خندیدم :-) :-) :-)
shabniist
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
انتخاب جان تو دیگه چرا توقع نداشتم این وسط به هر چیزی اهمیت میدهید الا خواسته و نطر مردم همین هایی که به خاطر سیاست های غلط اصولگرابان دارند تاوان سختی را این روزها پس میدهند خواهش میکنم چشمتان را باز کنید
ناشناس
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
جناب آقاي شريعتمداري ما هم در باره شما و نظرات اين چنيني تان كه هميشه موجب نفاق بوده گفتني هايي داريم ولي افسوس كه در هيچ جا نميتوانيم مثل شما آزادانه قلم فرسايش (شما بخوانيد قلم فرسائي) نمائيم .
ناشناس
|
۲۱:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
حق فقط همین برادر حسین هست و بس و بجز ایشان و احتمالا عده ای که مورد قبول ایشان هستند همه جهان اهل جهنم و دوزخند / آه چه دنیای کوچکی بی شک اندازه دنیای مورد نظر و قبول برادر حسین اندازه قبر انسانی بیش نیست حال آنکه شنیده ام جهان بینهایت وسعت دارد
ناشناس
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
شریعتمداری رو جدی نگیرید
ناشناس
|
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
یه دفعه بگو رییس جمهور خوب کسیه که اول اسمش غ و اول فامیلش ح باشه دیگه
محمود
|
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
ای کاش حتی برای یکبار خود حسین اقا می آمد در صحنه رقابت و محبوبیت خودرا در بین مردم می دید؟
ناشناس
|
۲۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
فتنه گر واقعی امثال شریعت نداری هستند
غلامرضا
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
این جناح همیشه خود را معادل ملت می داند.
جناب شریعتمداری حلقه ی انحرافی شاهکار شماست نه اصلاح طلبها . خیلی پررویی است فرافکنی شما.
توهین به شعور مردم است
بصیرت
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
تو در جایگاهی نیستی که نظر بدی
منصف
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
بعد از انتخاب شاهکارتان درسال 88 فکر میکنید هنوز هم صلاحیت راهنمائی وارشاد رادارید ؟
MILAD BAGHERI
|
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
خود گویی و خود خندی...واقعآ که..!!
بهزاد
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
خندیدیم
ابو عوام
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
كيهان ديگه!! آقاي حسين شريعتمدار پيش مردم اقرار كن كه در2دوره گذشته رياست جمهوري بصيرت درانتخاب نداشته اي فكر مي كنم با اين تحليل كه ارائه داده اي باز راه انحرافي مي روي
علی حسین
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
تحلیل های در پیتی............
ناشناس
|
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
خیالبافی های حسین توپچی
علی خواه
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
متاسفم برای هرکس که این عریضه را نوشته در صنعت گفتمان وقتی علی صحبت میکرد می دانست که با چه کسی حرف می زند ومی دانست که برای خدا حرف می زند وهمیشه در حرف زدن پیروز بود و همیشه طرف حسابش به او ایمان می آوردند
ناشناس
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
چرا می پیچونی؟! خوب اسم ببر تا همه بدونن!
کسرا
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
با این تفاسیر حسین شریعتمداری از نظر ایشون اقای ولایتی ارجحه و رییس جمهور میشه دیگه! اما نمیدونم چرا ایشون اصلاح طلبان رو اندک میدونه و اصولگرایان رو خیل عظیم میخونه مگه اقای خاتمی اصلاح طلب رای چند ده میلیونی از ان خود نکرد?
ناشناس
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
شريعتمداري چقدر آدم مطلعيه،‌چقدر واقعا
اون مي تونه تشخيص بده كدوم كانديدا رويكرد مردمي داره كدوم نداره
مي دونين اين يعني چي؟
يعني شريعتمداري همون مردمه و مردم هم همون شريعتمداري هستن
محمد
|
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
رئیس جمهور فقط سید محمد خاتمی
ناشناس
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
بابا انتخاب جون یک کلام اسامی رو میگفتی، کی حوصله خوندن دری وری های کیهانو داره!
ناشناس
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
میزان رای ملت است و بس.

لطفا از قبل اظهار نظر نفرمایید و چه بسا که خود شما رد صلاحیت نشوی.

پس کا را به کاردانش بسپار و نظاره گر باش و جو متشنج ایجاد نکن.
ناشناس
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
اینها از چه می ترسند؟ وقتی می گویند فلان جریان به امریکا و... وصل است، حتماً مردم هم باید این را باور کنند و به آنها رأی ندهند. در این صورت آنها هم نباید دغده ای داشته باشند. اما می ترسند و وحشت دارند. زیرا می دانند کسی گوشش به حرف آنها بده کار نیست. وقتی می بینید مردم مثل شما فکر نمی کنند و خودتان هم این را می دانید، پس چرا از طرف آنها حرف می زنید؟
ناشناس
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
چرا نظر رو درج نمیکنی؟
ناشناس
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
آقا ما چون بصيرت نداريم مثل هشت سال قبل هر كس رو كه آقاي شريعتمداري معرفي كنه بهش رأي ميدهيم.
ناشناس
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
ماشااله آقای شریعتمداری به همه علوم اشراف دارد مخصوصا" علم غیب!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
نمی دانم چرا روزنامه کيهان هميشه عصبانی است وهميشه هذيان می گويد.اينطور نيست!؟
ناشناس
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
حقیقتأ انسان متوهمی هستی حاج حسین...
ولی همینه که تو میگی! بالاخره یه چیزایی میدونی!! اینو تجربه به ما ثابت کرده!!!
ناشناس
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
شما یک متوهم و منحرف واقعی هستی جناب شریعتمداری
يه آدم خل
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
كيهان از جبهه ي خودش نام نبرد گويا همه محكوم به فنا وخيانت هستند .پس تواين مملكت كي سالم است ؟؟!!پيرژنه مي گويد:کسی که هیچ چیز راتحمل نمی کند،خود نیز تحمل ناپذیراست.كيهانيهاي محترم لطفا" كمي آهسته تر توصيه بزرگان است كه به دشمنت هم آنگونه نتاز كه شايد روزي لازم باشد عذرخواهي كني .
ناشناس
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
پيغمبر كه از غيب خبر داشت ميخواست كساني را بگمارد كه در پي غنائم نباشند پس خواست خدا بوده و شريعتمداري استاد ربط دادن همه چيز به شقيقه است ضمنا ما ملت امثال همين شريعتمداري و بالاتري هايش را برسميت نميشناسيم وغير مشروعند چد رسد دائيه انتخابات را هم داشته باشند انها جزو گروه بالاتر از فتنه و انحرافي يعني گروه دروغگويان
ناشناس
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
هیچ قلمی را به اندازه قلم مهندس شریعتمداری نفرت انگیزتر البته ازذهن پر از نفرت چیزی جز نفرت هم نمی تراود می تراود؟
ناشناس
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
اخه كيهان هر جه مينويسي مخاطب نداري كه حيف
امین
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
شما به نظرم اگه امام زمان ع هم بیاد شما جلوش قد اعلم میکنیین
ناشناس
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
سال نو شد و سالها به همين منوال نو شد ولي برادر حسين از توهم خارج نشد.
آرسام
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
باز رفت تو توهم!
یادمون هست تیترهای 84 و 88 شمارو...
حالا شما شدی بابصیرت و ما شدیم خائن؟
ناشناس
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
خوندن مطالب کیهان ارزشی نداره برای همین نخوندم
ناشناس
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
توهم توهم توهم
طاهر
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
با سلام
شما انتخابي ها هم بد فرم ترسو هستيد چون هر چه كامنت در مورد اين فرد ما مي گذاريم شما نشان نمي دهيد. به اين اقاي شريعتمدار بگوييد اگر توانستتي يك متن بنويسي كه در آن از آمريكا و انگليس و رژيم صهيونيستي ياد نكني معلوم مي شود كه خيلي با سواد هستي. چرا از نتيجه طرفداري خود از دولت نهم و بخصوص دهم حرف نمي زني ؟؟؟؟ فكر مي كني فقط دولت مقصر است و شما هيچ تقصيري نداري ؟؟؟ اين نشانه وجدان بيدار و با بصيرت شماست ؟؟؟؟!!!! يا نه اينكه شما از حمايتهاي خود از اين دولت توبه كرديد.؟؟؟؟!!!!! ولي نه شما هميشه ديگران را مجرم مي دانيد هرچند آنها با قدرت نفوذ كلام شما و خواندن روزنامه شما اين راي مردم را گرفته و بر اريكه قدرت تكيه زده باشند. اقاي شريعتمدار ما خاتمي را احترام مي گذاريم به خاطر سلوك گفتار و رفتارش و منش بزرگوارانه اش . خاتمي نه خود را معصوم ناميد و نه دولت خود را دولت امام زمان .. ولي شما و دوستانتان اين دولت را آنگونه تعريف نموديد كه نتيجه اي بهتر از اين عايد نمي شد . خداوند تبارك و تعالي اينچنين دروغگويان را رسوا مي كند. اميدوارم ديگر كسي فريب اين صحبتهاي صد من يه غاز شما را نخورد. انشاالله..
ناشناس
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
از سایت انتخاب بابت در این مقاله ارزشمند کمال تشکر را دارم
داود
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
واقعاً تحلیل های این روزنامه آدم را متهوع میکند .
آرمان
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
يه دفعه خود آقاي شريعتمداري كانديد بشن خلاص ديگه!
علی
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
خدایا مارا به راه راست هدایت فرما. نه راه شریعتمعداری و کیهان!!
ناشناس
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
ایشان از غیب خبر دارند یا مرکزی تصمیم ساز برای نظام و مردم اند؟
اگر مردم با تعریف ایشان فعلا اصولگرا هستند ،یعنی سال 1376 همه اصلاح طلب بوده اند؟ ایشان این دومی را قبول دارند؟
اگر اینطور است از کجا معلوم مردم سال1392 دوباره اصلاح طلب یا هر چیز دیگری بجز اصولگرایی-به معنای حزبی آن که در تعریف آقای دیکشنری سیاسی آمده است- نشوند؟
اصولگرایی که رهبری مطرح میکنند دایره اش به وسعت مردم ایران وحتی بیشتر است اما اصولگرایی آقای شریعتمداری شامل خود ایشان هم در برخی مواقع شاید نشود
دقت کن حاج حسین.مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شه، این همه تند رفتید کجا را گرفتید یک بار محض رضای خدا و طبق تعالیم تشیع بیا و معتدل و معقول باش
ناشناس
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
همین امثال احمدی نژاد یک دوره دیگه رییس جمهور شوند چیزی از مملکت باقی نمی مونه که بخواهند سرش دعوا کنند
ناشناس
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
انحراف اسمی است بر ناتوانی های اصولگرایان برای سرپوش گذاشتن بر خرابکاری ها وبلکه ویرانگری هایشان در سال های گذشته
وچه عجب رویی هم دارن که این جریان رابه اصلاح طلبان پیوند می زنند
قربون سنگ پای قزوین برم
ناشناس
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
واقعا" که تحلیلهای حاج حسین همه درسته
الان که این مقاله رو خ.ندم احساس میکنم بصیرتم بالا رفته
از سایت انتخاب هم که این مطلب مفید رو گذاشته تشکر میکنم
علی
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
خدایا مارا به راه راست هدایت فرما. نه راه شریعتمعداری و کیهان!!