صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۰۱۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۶ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گفته محققان ژاپنی، مصرف چای سبز و قهوه می تواند خطر سکته مغزی را به میزان 15 تا 20 درصد کاهش دهد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب Entekhab.ir ؛ محققان مراکز Japan National Cerebral and Cardiovascular Center در ژاپن از 83 هزار نفر بین سنهای 45 تا 74 سال در مورد میزان نوشیدن چای و قهوه پرسش کردند که به بطور متوسط 13 سال این نوشیدنی ها توسط آنها مصرف شده است.

نتیجه کار محققان نشان می دهد که یک فنجان قهوه و نوشیدن 2 تا 3 فنجان چای سبز خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.