رئیس صداوسیما در پاسخ به «انتخاب» درمورد زیان ده بودن این سازمان گفت: اساسا زیان و سود دستگاههای فرهنگی در تولیدات فرهنگی شان در نظر گرفته میشود نه به لحاظ زیان مالی. وی افزود: اگر بنا بر زیان آوری باشد برخی از روزنامهها هم تشکیل شان قطعا زیان آور هستند.
محسن برمهانی معاون سیما گفت: یکی از مجریانی که در تدارک بازگشت به تلویزیون هم بود با فردی درباره همجنسگرایی صحبت کرده و این عمل کریه و قبیح را تطهیر کرده است. طبیعی است که من اگر او را بیاورم به آنتن تلویزیون مخاطب ما قبول نمیکند. مخاطب که میگویم یعنی مخاطبی که ۷۰ درصد آن در شهرهای بزرگ زندگی نمیکند و شهر بزرگ هم که میگوییم مثلاً در همین تهران ونک به بالا را داریم و شهرری را هم داریم و طبیعی است که بخشی زیادی از همین مخاطب تهرانی هم این موضوع را نمیپذیرد و خود ما هم این کار را نمیکنیم. بعضی از اینها زمان و جرئت میخواهد.
رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما در واکنش به آمار کاهش سقوط بینندههای تلویزیون گفت:ما در مرکز تحقیقات با جامعه آماری ۳۶ هزار نمونهای از سراسر کشور، مخاطب رسانه ملی را ۷۲ درصد میدانیم. وی افزود: مرکز نظرسنجی ایسپا نیز در نظرسنجی فروردین امسال میزان مخاطبین صداوسیما را ۶۹/۲ درصد اعلام کرد، اما به دلیل برخی سوءگیریها منتشر نشد.
آیین تکریم و معارفه مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران پیشین این رسانه برگزار و حسین جابری انصاری به عنوان مدیرعامل جدید معرفی شد.
با حکم رئیس رسانه ملی، حسن عابدینی به عنوان معاون سیاسی سازمان صداوسیما منصوب شد. حسن عابدینی معاون سیاسی جدید سازمان صداوسیما پیش از این انتصاب، به مدت دو سال معاون امور استانهای رسانه ملی بود.
تعدادی از مجریان و گزارشگران، خصوصا شهاب قاسمی (یکی از ۲ مجری اصلی ویژهبرنامه شبکه سه) در طول برگزاری مسابقات و در زمانهای مختلف، به صورت آگاهانه یا ناآگاهانه با گفتن جملات حساسیتزا سعی در نفرتپراکنی و مقابل هم قرار دادن مردم با طرز فکرهای مختلف داشت. اوج این اتفاق در جریان مبارزه کیمیا علیزاده و ناهید کیانی به وقوع پیوست و انتقادات زیادی را به همراه داشت. یکی از ویژگیهای بارز ورزش و رویدادهایی، چون المپیک، نزدیک کردن مردم یک کشور به یکدیگر است.
سیدمحمد صفیزاده، صاحب امتیاز گروه نشریات ابرار دار فانی را وداع گفت. صفیزاده از اعضای اولیه حزب جمهوری اسلامی و از مدیران پرسابقه کشور بود و حوزههای مختلفی را تجربه کرده بود. معاونت دادستانی کل و شهربانی کل کشور و معاونت وزارتخانههای آموزش و پرورش، کشور و کشاورزی در دهههای ۱۳۶۰ و ۱۳۷۰ از آن جمله است.
رقابت شمشیربازی سابر محمد رهبری با سباستین پاتریس با شکست این نماینده کشورمان همراه شد، اما این مبارزه از صداوسیما پخش نداشت. به محض این که شکست نماینده کشورمان قطعی شد، ویژهبرنامه المپیکی شبکه ورزش شروع به پخش مسابقه رهبری به شکل زنده (زندهنمایی) کرد و روی این مسابقه که همه از ۲۰ دقیقه قبل نتیجهاش را میدانستند، گزارش زنده داشت
الهه محمدی پس از دریافت بیست و یکمین جایزه آزادی مطبوعات «خوزه کوزو» آن را به پابلو گونزالس، وائل الدحدوح و تمام روزنامهنگاران فلسطینی تقدیم کرد که برای جلب توجه نسبت به وضعیت غزه فداکاریهای بزرگی انجام دادهاند.
علیاصغر پورمحمدی، مدیر سابق شبکه ۳ گفت: یکی از آنها به تغییر رویکر خود عادل فردوسیپور برمیگشت. او ابتدا میگفت من سیاسی نیستم ولی در عمل و در بزنگاهها سیاسی میشد. بین رفتار و چارچوبی که انتخاب کرده بود، تناقضی وجود داشت. یک سری نهاد هم در کشور داریم که روی این مسائل و رفتار مدیران و کارکنان نظارت میکنند و خود ما هم زیر ذرهبین بودیم. انتقاد اصلی آنها این بود که اگر او سیاسی نیست، چرا در یک جا سیاسی شده و اگر سیاسی هست، چرا این سیاسی شدن او در خدمت نظام نیست؟