در سال ۱۴۰۲، ۱۹۱۱ مجوز صادر شد که منجر به برگزاری چهار هزار و ۵۰۰ کنسرت در کل ایران شد. مجموع مخاطبانی که به سالنهای موسیقی برای شرکت در کنسرت رفتند به صورت متوسط، بیش از چهار میلیون برآورد شده است.
دبیر چهلمین جشنواره موسیقی بینالمللی فجر گفت: درباره موسیقی رپ اما میتوان آن را بومیسازی کرد و از اسمش نترسید. جشنواره بینالمللی موسیقی فجر بهترین زمان آزمون و خطاست که به اجراکنندگان رپ اجازه دهیم با محتواو هویت ایرانی اجرا داشته باشند و زمانی که مطمئن شویم این کار خطری ندارد، خیال مسئولان هم راحت میشود.
«محمود سالاری» معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد گفت: هنوز مجوزی برای موسیقی رپ صادر نشده است. مجوزی برای اثری صادر شده است که پاپ بوده است و آن خوانندهای که مشهور به رپخوانی است در آن اثر رپ نخوانده و ژانرش پاپ است. در حقیقت ما به موسیقی پاپ او مجوز دادیم. دو اسم دیگری هم که مطرح شده بود را بررسی کردم، آن دو خواننده هم قرار بر این بود که اگر در گونه پاپ بخوانند مجوز بگیرند.
وکیل توماج صالحی نوشت: «شعبه ۵ دادگاه انقلاب اصفهان در پرونده ۱۴۰۱ توماج صالحی پیرامون اتهام افساد، که قبلاً حکم اعدام صادر شده بود رای برائت صادر کرد. درباره سایر اتهامات هم قرار موقوفی تعقیب صادر کرد و دو اتهام نشر اکاذیب رایانهای و اخلال درنظم را با صدور قرار عدم صلاحیت به دادگاه کیفری ۲ فرستاد.»
یکی از وکلای شروین حاجیپور:
یکی از وکلای «شروین حاجیپور»، برخی اخبار منتشرشده مبنی بر لغو حکم موکلاش را رد و تاکید کرد که حکم یکسال و نیم حبس او، در شعبه «۴۲» دادگاه تجدیدنظر استان مازندران، قطعی و لازمالاجرا شده است.
پیروز ارجمند مدیر کل اسبق دفتر موسیقی ارشاد در مورد امیر مقصودلو (تتلو) گفت: اگر بخواهم به عنوان یک آهنگساز نظر بدهم، تتلو یک پدیده در موسیقی است. ملودیهای خوبی دارد، تلفیق شعر و موسیقی را به خوبی بلد است، خوب میخواند و آرتیست خوبی است. من به یاد دارم که این موضوع را سالها پیش در مورد شادمهر عقیلی هم گفتم. اینها استعدادهای ویژهای در موسیقی دارند و به همین دلیل مخاطبانشان زیاد هستند و تاثیرگذارند. اما رفتار تتلو و نوع اشعارش را تایید نمیکنم.
سلین دیون روز سهشنبه و تنها سه روز قبل از افتتاحیه رسمی بازیهای المپیک وارد پاریس شد. البته حضور او در این رویداد چندان هم غافلگیرکننده نبود، زیرا او قبلا در مصاحبه با مجله «وُگ» فرانسه به حضورش در پاریس اشاره کرده بود. او در ماه آوریل در مصاحبه با این مجله گفت: «میخواهم که دوباره برج ایفل را ببینم». البته بیشتر این گونه به نظر میرسد این یک برنامه از پیش تعیین شده بوده باشد تا یک خواست ساده برای بازدید از برج ایفل. هرچند این ستاره دنیای موسیقی مدتی است دچار بیماری شده، اما به نظر میرسد بیماری هم نتوانسته مانع حضور او در این رویداد جهانی شود که بین ۱ تا ۳ میلیارد نفر در سرتاسر جهان چشم به آن دوختهاند. فرصتی نایابت که همه شانس حضور در آن را ندارند.
ادل٬ خواننده سرشناس بریتانیایی میگوید قصد دارد پس از اجرای تور کنسرتهای فعلیاش، از موسیقی به مدت طولانی فاصله بگیرد. او پیش از ۱۰ اجرا در دوره اقامت در مونیخ، به شبکه تلویزیونی «زددیف» آلمان گفت: نایی برایم نمانده. هیچ برنامهای برای تولید موسیقی جدید ندارم. او گفت: «دلتنگ همه چیزهای قبل از شهرت شدهام. فکر کنم بیش از همه دلتنگ ناشناس بودن. از اینکه میتوانم همیشه و هر وقت که بخواهم موسیقی بسازم و مردم از آن استقبال میکنند و دوستش دارند، خوشحالم. واقعا باورنکردنی است. اما از جنبه شهرتش، کاملا متنفرم و برایم میارزد که میان این دو تعادل برقرار کنم.»
بازار کنسرتهای احتمالی داغ است؛ از یانی تا کلایدرمن، از عالم قاسیمف تا ماهسون. هیچیک قطعی نیست اما امیدها به برگزاری همه دستکم در میان دوستدارانشان بالاست. تنها چند روز پس از پیروزی مسعود پزشکیان، حرفوحدیثها درباره حضور موسیقیدانان خارجی و برگزاری کنسرت در ایران بیش از همیشه شنیده میشود.