arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۶۹۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۷ - ۱۸ مهر ۱۳۹۶

واگذاری مسئولیت تدوین استانداردهای زعفران و خرما به ایران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در هفته سوم اجلاس کمیته های فنی موسسه استانداردسازی و اندازه شناسی کشورهای اسلامی ( سمیک ) که در کشور ترکیه برگزار شد مسئولیت تدوین استانداردهای زعفران و خرما به ایران واگذار شد.

به گزارش دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی، در این اجلاس که نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد ایران شرکت داشتند، پیش نویس استاندارد « الزامات برای نهادهای گواهی کننده حلال » نهایی و نظرات نمایندگان ایران درباره « الزامات غذای حلال » پذیرفته شد.

محمدحسین شجاعی، افسانه سمیعی و فاطمه سردابی نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران در این اجلاس بودند.
نظرات بینندگان