arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۳۱۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۳ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۵

در طب سنتی اشتهاآورترین مواد غذایی کدامند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 در طب سنتی، توصیه‌هایی برای افراد لاغر یا بدغذا به‌منظور افزایش اشتهای آن‌ها وجود دارد.

در ادامه به معرفی اشتهاآورترین مواد غذایی از منظر طب سنتی اشاره‌ای خواهیم داشت:

۱. شربت سکنجبین لیمویی؛ شربت لیمو؛ شربت مارچوبه؛ شربت زرشک؛ شربت انار و نعناع؛ آب انار.

۲. افشره انبه؛ افشره به و عسل با کمی سرکه و زنجبیل؛ مربای بالنگ؛ مربای زنجبیل (مخصوصا برای بیمارانی که دچار غلبه سردی و تری شده‌اند).

۳. نعناع؛ پونه؛‌ ترخون؛ سیر؛ پیاز؛ زیتون پرورده یا زیتون شور. هر چیزی که در سرکه پرورده شده باشد، همراه با بذر کرفس و بذر رازیانه؛ سماق و سوپ سماق.

۴. مواد غذایی ترش و شور برای کسانی که بر اثر رطوبت لزج بلغمی، دچار بی‌اشتهایی شده‌اند.

۵. گوشت کباب‌شده و بریانی مثل کباب گوشت بره و بریانی گوشت پرندگان، زیرا بریان کردن گوشت از نظر طب سنتی اشتهاآور است.

۶. رب‌های ترش مثل رب انار، رب آلوچه، رب سیب ترش و... .

۷. دمنوش آویشن که هم تحریک‌کننده اشتها است و هم هضم‌کننده غذا و مقوی معده.

۸. میوه‌هایی مثل گلابی، سیب، به، آناناس، زالزالک و ازگیل.
نظرات بینندگان