arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۴۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵

اوضاع کسب و کار در دوران پساتحریم

مدیرعامل باشگاه مدیران موفق گفت: بنده فکر می کنم کشور ما هنوز فضای پویایی و رشد فعالیت بخش خصوصی را درک نکرده است و باید گفت که اگر امروز کشور ژاپن رشد کرده به این دلیل است که اقتصاد آن توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرعامل باشگاه مدیران موفق گفت: بنده فکر می کنم کشور ما هنوز فضای پویایی و رشد فعالیت بخش خصوصی را درک نکرده است و باید گفت که اگر امروز کشور ژاپن رشد کرده به این دلیل است که اقتصاد آن توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

علی پاکزادیان مقدم درباره اهداف برگزاری کنفرانس های آموزشی مدیریت و اقتصاد در دوران پساتحریم گفت: با توجه به ضرورت اجرای سیاست های صحیح بندهای مختلف اقتصادمقاومتی که طبق نظر مقام معظم رهبری، امسال هم به همین نام مزین شده است باید تلاش کنیم در برنامه هایی که تحت عنوان کنفرانس های آموزشی در حوزه های مختلف مرتبط با کسب و کار و اقتصاد برگزار می‌شود، نیت خیرخواهانه و مدبرانه ای را در جهت کارآ و کاربردی بودن عناوین گفته شده در این کنفرانس ها در معرض استفاده عموم و به کارگیری امور کسب و کارها قرار دهیم .

وی اظهار کرد متاسفانه فضای کشور ما به دلیل اینکه در دوران تحریم های ظالمانه، فضای رقابتی را کمتر تجربه کرده است. امروز شاهد هستیم که حتی بسیاری از افرادی که درحوزه های این چنینی مشغول به کار هستند، کدورت ها و عقده های ذهنی و عینی خودشان را که نشات گرفته از همان دوران عدم رقابتی است به کسب و کارهای بخش خصوصی نیز منتقل کرده و می‌کنند.

مدیرعامل باشگاه مدیران موفق با طرح این پرسش که چرا هیچ یکی از نهادها و ارگان ها دولتی مرتبط نه تنها حامی این گونه برنامه ها نیستند و کاملا سیاست بی تفاوتی را اتخاذ کردند، گفت: نکته جالب اینجاست که آن ها در عین حال انتظار دارند بخش خصوصی به عنوان موتور محرک اقتصاد در دوران پسابرجام عمل کند.

پاکزادیان مقدم ادامه داد: چندی پیش برای آوردن بیل گیتس به ایران برای یکی از کنفرانس ها و برنامه های پیش رو مذاکرات اولیه وقطعی خود را انجام دادیم ولی متاسفانه برخی سعی کردند با عنادورزی این حرف را به تمسخر بگیرند و حالا سئوال بنده از وزیر محترم امور خارجه این است که مگر غیر از این است که در دنیای امروز فضای علم و فرهنگ به درگیر کردن دعواها و نفاق های سیاسی نباید کشیده شود که اگر کشیده شود چگونه انتظار داریم دانشگاههای کارآمدی داشته باشیم؟!

وی ادامه داد: چطور می توانیم بپذیریم اساتید دانشگاههای ما بدون تجربه فضای عملیاتی و رقابتی، جریان سیال انتقال علم و عمل به دانشجویان این دوره باشند؟

نظرات بینندگان